Весник на постапката. Волумен Јули-Декември. 1906 Пуик Импроменмаерс

Весник на постапката. Волумен Јули-Декември. 1906 Пуик Импроменмаерс

DEN 367.52

Достапност

Кожено издание. Јазик : Англиски Волумен : Јули-Декември. 1906 Година, Јавното Подобрување Е Важно Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1906 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 968 Наслов : Весник на постапката. Волумен Јули-Декември. 1906, Пуик Импроменмаерс (1906) [Кожен] Автор : Весник на постапки. Волумен Јули-Декември. 1906 Пуик Импроменмаерс (1906).


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат