Topps Chrome Baseball Treet Triple Value Combo

Topps Chrome Baseball Treet Triple Value Combo

DEN 2.33

Достапност

Содржи 3 пакувања со вредност. Секоја пакет со вредности содржи 3-4 пакувања со карти од 2018 година, Chrome Baseball Chrage Chrome, плус 1 бонус пакет од 5 розови рефракторски паралелни картички. 2018 Topps Chrome Baseball The Truple Triple Value Combo.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат