Посветеност крштевање салфетки за пијалоци, 16pk

Посветеност крштевање салфетки за пијалоци, 16pk

DEN 1.67

Достапност

Направете незаборавна изјава на поставувањето на табелата со посветеност "Крпење " салфетки за пијалоци. Овие прекрасни салфетки со пијалоци со 3 парчиња имаат елегантен бел крст со фраза "крштевање" подолу печатена во прекрасен курзивен фонт. Продадени во пакувања од 16, овие салфетки за еднократна употреба совршено истакнуваат други украси на забави за посветеност Посветеност „Крпење“ салфетки за пијалоци, 16pk : 16 посветеност „крштевање“ салфетки за пијалоци. Салфетки за пијалоци мерат 5 ". Карактеристично ткиво за квалитет на лицето. За еднократна употреба.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат