Компатибилна замена за касети со црн тонер со висок принос за ласерски 1200, 1200n, 1200se, 1220, 1220se, 3300, 3310mfp, 3320, 3320mfp, 3320n, 3320nmfp, 3330, 3330mfp

Компатибилна замена за касети со црн тонер со висок принос за ласерски 1200, 1200n, 1200se, 1220, 1220se, 3300, 3310mfp, 3320,

DEN 911.84

Достапност

Зачувајте и отпечатете уште повеќе кога купувате со LD производи Оваа понуда вклучува 2 15x црна/C7115 X црна висока ласерска касети за тонер. Зошто да платите двојно повеќе за скап име на брендот C7115 X тонер/15x тонер кога нашите компатибилни резерви за печатач за замена се поддржани, овој пакет е компатибилен со Laserjet 1200, Laserjet 1200n, Laserjet 1200se, Laserjet 1220, Laserjet 1220 Se, Laserjet 3300, Laserjet 3310, Laser Jet 3310 MF , Laserjet 3320, Laserjet 3320mfp, Laserjet 3320 N, Laserjet 3320 NMFP, Laserjet 3330, Laserjet 3330mfp, Laserjet 3380. Ве молиме, забележете, пакувањето на мало може да се разликува и овие кариџии ќе работат само со печатачите купени во рамките на Соединетите држави и Канада. Употребата на компатибилни касети за замена и материјали не ја поништува гаранцијата за печатачот. не ги произведува нашите компатибилни касети. Оваа замена компатибилна со LD за 15x C7115 X висок принос на црни тонер касети со 2-пакет за ласерски 1200, 1200n, 1200se, 1220, 1220se, 3300, 3310mfp, 3320, 3320mfp, 3320n, 3320nmfp, 3330, 3330mfp е компатибилна ставка од скроб, секогаш зачувување Брз и. For Use in Laser Jet 1200, 1200n, 1200se, 1220, 1220se, 3300, 3310, 3310mfp, 3320, 3320mfp, 3320n, 3320nmfp, 3330, 3330mfp, 3380. All LD compatible and remanufactured cartridges are quality tested to ensure long-lasting use and Задебелен, живописен принт на секоја страница. LD Compatible Replacement for HP 15 X C7115 X High Yield Black Toner Cartridges 2-Pack for Laserjet 1200, 1200n, 1200se, 1220, 1220se, 3300, 3310mfp, 3320, 3320mfp, 3320n, 3320nmfp, 3330, 3330mfp For Use in Laser Jet 1200, 1200n, 1200 SE, 1220, 1220 SE, 3300, 3310, 3310 MFP, 3320, 3320 MFP, 3320 N, 3320 NMFP, 3330, 3330mfp, 3380. Сите LD компатибилни и Производствени касети се тестирани за да обезбедат долготрајно користење и задебелување, живописно печатење на секоја страница.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат