Заменски REPC погон на ременот компатибилен со 2001- Крајслер Таун и земја 1988- Chevrolet Camaro 6Cyl 3.3L 3,8L 2.8L Serpentine

Заменски REPC погон на ременот компатибилен со 2001- Крајслер Таун и земја 1988- Chevrolet Camaro 6Cyl 3.3L 3,8L 2.8L Serpentine

DEN 2.67

Достапност

Специфит на производи : Директен тип на фитмент : Директна замена Продадена : Продадена индивидуално тип : броење на серпентина Белтриб : 6 Ефективна должина : 82,5 ин. Врвна ширина : 0,82 ин. Белешки : Повеќекратни додатоци за размена на разновидност : 5060825,6k825 Warranty : 1-годишна неограничена гаранција за микроор Квалитетни компоненти, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стариот фабрички пакет со следниве возила : Позиција : Главна Drive Acura2013-2015 ILX Basecadillac98-99 Deville (подмодел : База, конкурс, d'elegance) 98-2002 Eldorado (подмодел : ESC, итн.) Chevrolet88 Camaro Base без воздушна пумпа и климатизација89 Camaro RS без воздушна пумпа и климатизација Chry Slersler2005-2011 300 C2012 300 C Engine Vin : 2, Flex2012 300 C Engine VIN : T, Gas2010 300 S2009 300 Signature Series2005-2010 300 (подмодел : ограничен, турнеја) 2003, 2005-2007 Town & Country Base2002-2003 Town & Country EL2001-2004 Town & Country EX2001-2007 Town & Country Limited2001- 2003, 2005-2007 Town & Country LX2001-2003 Town & Country LXi2004-2007 Town & Country Touring2004 Town & Country (submodel : Base, LX) With Air Conditioning2001-2002 Voyager Base2001-2003 Voyager LXDodge2006-2007 Caravan Base2003-2005 Caravan C /V2001-2007 Caravan SE2001-2003 Caravan Sport2004-2007 Caravan SXT2011-2012 Challenger R/T без електрична пумпа за управување со електрична енергија2012 Challenger R/T Classic без електрична пумпа за управување со пумпа за управување Дел број : 5060825,6k825.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат