Заобичаена колона на ендора-камен, со мазна бои, храм на ветровите Капитал и тосканска база 10 Дијаметар 10 Целокупна висина-Сплит во

Заобичаена колона на ендора-камен, со мазна бои, храм на ветровите Капитал и тосканска база 10 Дијаметар 10 Целокупна висина-Сплит

DEN 286.24

Достапност

Колоните на ендора-камен се првиот избор кај градителите и сопствениците на домови. Овие колони од комерцијално одделение се совршени и за надворешни и за внатрешни апликации и имаат историски точни архитектонски дизајни и пропорции. Произведено од не-порозен материјал, колоните на ендора-камен се непропустливи на природните елементи како вода, топлина, студ, па дури и инсекти. Топлина/вода/ладна/отпорна на инсекти. Чувството како камен. Апликации за оптоварување, декоративни и пост-обвивки. Историски точни дизајни и достапни опции. Лесна инсталација. Гаранција за доживотно време.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат