Акварел јагода Шема Затемнување Прозорец Завеса Драперија Два Панели две Парче

Акварел јагода Шема Затемнување Прозорец Завеса Драперија Два Панели две Парче

DEN 1.67

Достапност

100% Полиестер, мери приближно 52х84 инчи.Метод на перење : ладно миење Во Машина, нежен циклус, лесна нега.Крпа за засенчување без обложување, коефициент на засенчување : 80% - 90%.Звучна изолација,топлинска изолација, собирање прашина.Чувствувајте се исклучително меко на допир. Заштитете ја личната приватност, што доведува до подобро регулирање на температурата во просторијата. 100% Полиестер, мери приближно 52х84 инчи. Метод на перење : ладно миење Во Машина, нежен циклус, лесна нега. Крпа за засенчување без обложување, коефициент на засенчување : 80% - 90%.Звучна изолација,топлинска изолација, собирање прашина. Чувствувајте се исклучително меко на допир. Заштитете ја личната приватност, што доведува до подобро регулирање на температурата во просторијата.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат