Клоро Здравство Белило Гермицидни Почиста, 32оз Спреј Шише

Клоро Здравство Белило Гермицидни Почиста, 32оз Спреј Шише

DEN 196.48

Достапност

Гермицидно Средство За Чистење Белило За здравствена заштита Е подготвено за употреба, средство за дезинфекција со еден чекор што содржи разредување на белилото 1 : 10 за да ги исполни упатствата ЗА ЦДЦ и ОША за дезинфекција на површините во здравствените услови. ОВА средство за чистење/дезинфекција Е РЕГИСТРИРАНО ЗА ДА убие повеќе од 40 микроорганизми, вклучувајќи бактерии кои предизвикуваат ХАИ како МРСА и ВРЕ, епидемија што предизвикува вируси како што се вируси На Грип а и Б, Вирус На Мали Сипаници И Норовирус и габи за 1 минута. Исто ТАКА, епа е регистрирана за да ја убие Кандида аурис, која се смета за итна закана за патогени отпорни на антибиотици ОД ЦДЦ. Средството за дезинфекција подготвено за употреба ги елиминира ризиците од усогласеност и трошоците за работна сила поврзани со разредливи средства за дезинфекција. Дизајниран за лесно полнење за да ги задоволи потребите на тешките корисници. Овој раствор за белило има антикорозивно средство и е формулиран за компатибилност со широка површина со површини за здравствена заштита, вклучувајќи нерѓосувачки челик, стакло, пластика, порцелан, застаклена керамика, ламинирани површини и винил. Користете средство за чистење во здравствени услови.Клорокс Здравствена Заштита Белило Гермицидно Средство За Чистење, 1 Секоја (Количина) Ги Исполнува упатствата ЗА ЦДЦ и ОША за дезинфекција на површините. Подготвен за употреба за елиминирање на ризикот од усогласеност и трошоците за работна сила поврзани со разредливи решенија. ЕПА регистрирана да убие повеќе од 40 микроорганизми. Лесно полнење за честа употреба. Од Клорокс Здравствена Заштита и наменети за употреба во здравствени услови.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат