Керамички Ножеви Со Обвивки Покрива 3 4 5 Паринг Нож Режење 6 Кујнски Готвач Нож Со Керамички Лупеч и Разнобојна Рачка За Мек Зафат

Керамички Ножеви Со Обвивки Покрива 3 4 5 Паринг Нож Режење 6 Кујнски Готвач Нож Со Керамички Лупеч и Разнобојна Рачка За Мек

DEN 1.33

Достапност

ИЗБЕГНУВАЈТЕ испуштање на керамички нож назабен. Сепак, тоа нема да го замени челичниот нож. Керамички ножеви поставени за кујна не пренесувајте мириси од една храна во друга. 1 х 4" Овошје Сечење.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат