Домашна маса за фосбол

Домашна маса за фосбол

DEN 9597.60

Достапност

Карактеристики : -2 до 4 играчи. -Пококува табелата со фосбол и 2 топки. Завршување на кабинетот : -образен. Материјал на кабинетот : -Производство на дрво. Број на вклучени предмети : -3. Вклучени парчиња : -1 табела за фосбол, 2 топки. Димензии : Севкупна висина - од горе до дно : -30 ". Севкупна ширина - од страна на страна : -19 ". Севкупна длабочина -напред до назад : -36 ". Севкупна тежина на производот : -24 фунти. Карактеристики од 2 до 4 играчи. Вклучува табела за фосбол и 2 топки. Заврши на кабинетот : Браун. Кабинет материјал : Произведено дрво. Број на предмети Вклучени : 3 Вклучени : 3 Вклучени : 3 Вклучени парчиња : 1 табела со фосбол, 2 топки. Димензии целосна висина - од горе до дно : 30 “. Севкупна ширина - од страна на страна : 19 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 36". Севкупна тежина на производот : 24 фунти.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат