Мотор за стартување на Валео ОЕ за Peugeot B 1,6,1.9,1.7d, 1,9d 1982-1994

Мотор за стартување на Валео ОЕ за Peugeot B 1,6,1.9,1.7d, 1,9d 1982-1994

DEN 3.00

Достапност

Како признат експерт за електрични системи од 1923 година, Валео е глобален врвен снабдувач на почетни почетници на опрема. Како оригинален партнер за опрема на сите најголеми производители на автомобили, 1 од 3 возила ширум светот се опремени со оригинален електричен систем Валео. Starters Valeo Premium се 100% нови, елиминирајќи го ризикот од предвремено неуспех. Starters на Valeo Premium се 100% нови производи (не се воспоставени од производство); сите компоненти се 100% нови елиминирање на предвремената неуспех за зголемена издржливост во рамките на единиците за повторно воспоставување на производството; Директна замена обезбедувајќи совршена вклопување и лесна инсталација; Тестирање на екстремни состојби Обезбедување сигурност според најтешките барања : бучава, вибрации, корозија, издржливост; Тестовите за брзина, температура и електрично мерење можат да претрпат до 40,000 циклуси за да обезбедат сигурни перформанси.; Дел број 438068 е оригиналниот дел од опремата што сега е достапен во задниот дел. Дополнителни карактеристики Волти : 12.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат