CopyStar TK-859K кертриџ за тонер, црна, 25K принос-за употреба во печатачот CopyStar CS-400CI, печатач CS-500CI, CS-552CI

CopyStar TK-859K кертриџ за тонер, црна, 25K принос-за употреба во печатачот CopyStar CS-400CI, печатач CS-500CI, CS-552CI

DEN 0.67

Достапност

Ова е оригинален оригинален бренд (OEM) Copy Star TK-859 K (1 T02 H70 CS0) тонер кертриџ, црна, 25k принос на страница. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски/мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради приносот на цената/страницата -и сега е достапен. За употреба со печатачот Copy Star CS-400 CI, печатач CS-500 CI, печатач CS-552 CI. Купете во доверба и го заменува моделот на кертриџ за кертриџ OEM Toner Copy Star OEM 1 T02 H70 CS0, TK859 K. Ова е оригинален кертриџ за брендови, произведен од Copy Star. Содржи 1 x Copy Star OEM Toner кертриџ за употреба во печатачот Copy Star CS-400 CI, печатач CS-500 CI, печатач CS-552 CI. OEM Copy Star TK-859 K (1 T02 H70 CS0) тонер кертриџ, црна, 25 K принос-за употреба во печатачот Copy Star CS-400 CI, печатач CS-500 CI, CS-552 CI за употреба со Konica Minolta Bizhub C220 печатач. Bizhub C280 печатач. IT28 C6 печатач . Содржи 1 x Konica Minolta OEM Toner Casteridge за употреба во печатачот Konica Minolta Bizhub C220, Bizhub C280 печатач, IT28 C6 печатач . сосема нова ставка што се испорачува брзо и доаѓа со гаранција.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат