Ултракрос Р Спек Радијална Гума 29х9 - За Арктикот Кат ЕФИ Автоматски 2011-2012

Ултракрос Р Спек Радијална Гума 29х9 - За Арктикот Кат ЕФИ Автоматски 2011-2012

DEN 3.33

Достапност

Радијалната Гума ITP Ultracross R Spec е наменски изградена гума за ВАШИОТ HIV ИЛИ ATV што ја отстранува апсолутната сигурност и во издржливоста и во перформансите. Благодарение на екстремно солиден труп од 8 слоја, тешка шема на шарите и засилен страничен ѕид, Ултракрос Р Спецификациите се блиску до совршени кога трчате на нешто од мека пустина до тврда масна карпа. Со повеќето популарни големини на располагање, не можете да погрешите со збир На Ип Ултракрос Р Спецификации Радијали на вашата машина. Повеќеслоен, ненасочен дизајн на шарите. Идеална гума за повеќе терени. Подобрена влечна сила и разноврсност надвор од патот.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат