За Зајакнување На Мобилниот Celero 5G Тенок Цврст TPU + Хибриден Двослоен Оклоп Отпорен На Удари Капакот На Куќиштето На Телефонот Со Xpression-Blue

За Зајакнување На Мобилниот Celero 5G Тенок Цврст TPU + Хибриден Двослоен Оклоп Отпорен На Удари Капакот На Куќиштето На Телефонот

DEN 319.20

Достапност

Хибриден Хибриден 2-Парче [Отпорен На Удари] Заштитен Оклопен Капак Четкан Метален Текстура Отпорен На Удари ХИБРИДЕН ТПУ+Покривка За Материјал За Компјутер Тенок Фит Хибриден 2-Парче [Отпорен На Удари] Заштитен Оклопен Капак Четкан Метален Текстура Отпорен На Удари ХИБРИДЕН ТПУ+Капак За Материјал ЗА КОМПЈУТЕР.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат