Бакуган, Битка со 5 пакувања, Пирус Хаулкор и Хаос Мантоноид, колекционерски картички и фигури, со векови и нагоре

Бакуган, Битка со 5 пакувања, Пирус Хаулкор и Хаос Мантоноид, колекционерски картички и фигури, со векови и нагоре

DEN 1.33

Достапност

Дали ќе ја напуштите борбената планета победничка? Скокајте ја вашата колекција Бакуган со Batchugan Battle Pack! Внатре во овој пакет, ќе најдете два жестока Бакуган Ултра, три Бакуган, 10 моќни Бакукори, 5 картички за карактери и 5 картички за колекционерска способност. Превртете го вашиот Бакуган над вклучените бакакори за да се појави отворена баку-акција! Или, превртете го вашиот Bakugan Ultra за да го направите вашето жестоко суштество да изврши епска скок отворена трансформација! Вооружени со вашиот Бакуган, можете да се тркалате против вашите пријатели за да видите кој ќе стане крајниот мајстор на Бакуган! Најбрзиот начин да се изгради своја епска армија Бакуган е со овој сет! Влезете во акција со вашиот сопствен борбен пакет Бакуган! Бакуган тепачка! Подготвени за битка : Со 3 Бакуган, 2 Бакуган Ултра, 10 Бакакори и 10 трговски картички, овој пакет има сè што ви треба за да водите битка. Тоа е најепскиот начин да ја изградите вашата колекција. За возраст од 6 и повеќе години. Влезете во акција : Превртете ја вашата колекционерска фигура на Бакуган и гледајте ја поп отворена! Превртете ја ултра фигурата Бакуган и тие ќе скокаат отворено, ќе го соберат својот Бакукор и ќе ја откриваат нејзината моќ. Како ќе се тркалаш?. Соберете, трговија и битка : Изградете ја вашата колекција Бакуган со трансформација на фигурите на Бакуган, Бакукорес, картички за карактери и картички за способности. Потоа тргувајте со пријателите или се соочуваат со светски светски планета. Господар на трансформациите : Битката на секоја борба на Бакан Бал во жестоко суштество е уникатно и бара специфична секвенца за затворање. Со мала практика, секоја секвенца може да се совлада.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат