Текмо Коеиyје Ајеша: Алхемичарот На Самракот, Бр

Текмо Коеиyје Ајеша: Алхемичарот На Самракот, Бр

DEN 3.33

Достапност

Yје Ајеша : Алхемичарот Од Самрак ја следи приказната За Ајша Алтугл, девојка која живее сама во затскриена работилница уште откако почина нејзиниот дедо, а нејзината помлада сестра исчезна пред неколку години. Таа се поддржува себеси правејќи и продавајќи лекови. Како што започнува приказната, таа дознава дека нејзината помлада сестра е жива некаде во светот. Сега, таа мора да се посвети на наоѓање на нејзината помлада сестра. Нејзиното патување за да го исполни ветувањето започнува.. Текмо Коеиyје Ајеша : Алхемичарот На Самракот, Без Дистрибутивни Медиуми/Метод : Блу-Реј Диск. Поддржана Платформа : Play Station 3. Дистрибутивни Медиуми/Метод : Блу-Реј Диск. Поддржана Платформа : Play Station 3. Име на софтвер : Nameје Ајша : Алхемичарот На Самракот. Софтвер Под Тип : Улога Игра. Име на софтвер : Nameје Ајша : Алхемичарот На Самракот. Софтвер Под Тип : Улога Игра. Софтвер Главниот Тип : Игра. Софтвер Главниот Тип : Игра.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат