Потекло 2 Ед: Гарган Мирклас

Потекло 2 Ед: Гарган Мирклас

DEN 3.33

Достапност

Со Поручнички Пакети За Спуштање : Патувања Во Мрачното Второ Издание, можете да ги замените поручничките токени на играта и да ги оживеете најмоќните агенти на господарот. Пакетот За Поручници Гарган Мирклас има детална пластична фигура што го става својот смртоносен оперативец, демонскиот волшебник од Сенката на Нерехал, рамноправно со шампионите На Теринот. Покрај тоа, вклучува палуба За Заговор со десет карти и правила што го покануваат господарот да продолжи со подмолни нови стратегии, дозволувајќи им на паднатите Волшебници Да ја предизвикаат Хероите На Теринот во текот на секоја кампања! Додаток За Спуштање : Патувања Во Мрачното Второ Издание. Прекрасно извајаниот Поручник Минијатура го заменува поручникот на играта. Повикајте Го Гарган Мирклејс во секоја потрага надвор од кампањата сенка на нерехол како смртоносен агент. Користете ја палубата За Заговор На Гарган Мирклејс за да ги уништите хероите со моќни Магии На Инфернаел во текот на целата кампања. Новите токени за закана предизвикуваат способности за картички за Заговор, додека токените за богатство им даваат на хероите начин да возвратат.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат