Дана 5-Универзален Спој За Избрани 53-Форд Линколн Меркур Модели Одговара избери: форд Ф100, 1966 - Форд Ф250

Дана 5-Универзален Спој За Избрани 53-Форд Линколн Меркур Модели Одговара избери: форд Ф100, 1966 - Форд Ф250

DEN 0.33

Достапност

Универзална Заедничка Облека : 60 Линколн Премиер, 60 Меркур Колонија Парк, 60 Меркур Монтереј, 60 Меркур Парк Лејн, 61-62 Линколн Континентал, 62 Форд Тандерберд, 67-74 Форд Ф-350, 73-77 Форд Ф-250, 75 Форд Ф-150, 77-78 Форд Ф-150 Спајсер Подмачкан У Заеднички Одговара : 1966 Форд Ф100 1966-1977 Форд Ф250 1977-1978 Форд Ф150 8 Цил 6.6 Л 1968-1974 Форд Ф350 8 Цил 5.9 Л 1967 Форд Ф350 8 Цил 5.8 Л 1975 Форд Ф150 8 Цил 7.5 Л И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување За Да Проверите.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат