- Про Ос Р Нафта Пан Заптивка Сет Одговара изберете: 1999 - ФОРД Ф250, 2000-ФОРД ЕКСКУРЗИЈА

- Про Ос Р Нафта Пан Заптивка Сет Одговара изберете: 1999 - ФОРД Ф250, 2000-ФОРД ЕКСКУРЗИЈА

DEN 521.28

Достапност

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со доверба на професионалци ЗА перформанси и издржливост ДИЗАЈНИРАНИ ЗА НЕСОВРШЕНИ ПОВРШИНИ за ЗАПЕЧАТУВАЊЕ, Дизајнирани и произведени специјално за околината за поправка за да помогнат во запечатувањето на несовршените површини за запечатување. СУПЕРИОРЕН ПЕЧАТ користи Произведени со гумени соединенија за да се обезбеди конзистентна и долготрајна заптивка низ целата тава за масло. СПРЕЧУВА ПРЕКУМЕРНО ЗАТЕГНУВАЊЕ ограничувачите на Вртежниот Момент помагаат да се елиминира прекумерното затегнување и разделување и екструдирање на заптивката (каде што е применливо). ОЕ-СТИЛ ЗАМЕНА заптивка Инженеринг ЗА ое-стил обликувани гумени заптивка замена. СЕКОЈ ДЕЛ за ПОПРАВКА користи фел-Про гарнитури вклучуваат секој дел потребен за поправка, освен ако не е поинаку наведено. ИНЖЕНЕРСКА ЕКСПЕРТИЗА Parts Деловите се дизајнирани, тестирани, потврдени и одобрени од инженерите на Фел-Про преку ригорозни истражувања и развој.


Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат